Sida 1 av 1

Säsong ?

Postat: 2016 aug 12 7:27 pm
av Hasse Onkamo
Är det inte dags för en ny säsong snart :lol: :smt081

Postat: 2016 aug 31 6:58 pm
av Anders Alm
Hej Hasse

Var på väg att börja köra rbr igen , men när jag såg att dom ändrat till Tyskt plugin eller ja något har dom ändrat. Så ladda ner alla dessa nya SS plus dom gamla gjorde att jag helt enkelt orkade ej. Blev besviken o började köra Dirt Rally i stället.

Ser att du plus ett antal gamla RBR lirare kör där. Tog ett tag innan jag gillade DR . men nu är det skoj. Men så enkelt att köra tävlingar o göra egna är det ju tyvärr ej.

Har ej kört online ännu , så där är RBR ljusår mycket bättre. Hade varit trevligt att möta andra Svenskar , finns ju någon enstaka svensk tävling men tycker det är lite krångligt. Blir att försöka efter ett tag.

Postat: 2016 sep 15 11:07 am
av Stars
Jag tänkte också börja köra igen tillsammans med andra nybörjare och amatörer, men som här sades redan tidigare har något ändrat. Som en lat individ som jag är skippade jag alla förändringar och bestämde mig låta bli att köra den här gången. Kanske man kan tänka sig att göra det nästa säsong.

Postat: 2016 sep 22 2:03 pm
av Ulf Carlsson

Postat: 2016 sep 22 5:32 pm
av Ulf Carlsson

Postat: 2016 sep 22 6:09 pm
av Anders Alm
Ulf Carlsson skrev:Här fixar man rally, https://www.dirtgame.com/leagues/create-a-league
Tack Ulf

Såg att Speedzone var slut denna säsong , fixar dom andra race ändå ?
Gick ej att regga sig på deras hemsida , när jag provade för en liten stund sen.

Hur ofta fixar ni race på veteranernas hemsida ?

Postat: 2016 sep 24 8:25 am
av Ulf Carlsson
Vi fixar inte så ofta, men jag ska försöka lägga upp några nu framöver, Men vi brukar försöka länka till andra rallyn som vi hittar, SZ kör ingen racing serie i vinter, Men kommer att köra lite rally + Rallycross,

Postat: 2017 jan 17 9:02 pm
av Anders Alm
Hej

Är det någon som kört med det nya pluginet ? Hur känns det ? Är sugen på att prova men drar mig för att ladda ner allt nytt. Är det värt ? förr laddade vi ner det mesta från denna sida , Erik var duktig med det. Fast lägga ner en massa jobb på det kanske inte är värt nu när serien går i dvala.

Postat: 2017 jan 22 3:28 pm
av Anders Alm
Japp , provade att köra på det nya. Men när jag väljer NGP kommer följande upp
mapp applied
Physics applied
NGP car setup applied
physics revision 570

Kommer ej vidare , sen installerade jag en fix och den kommer också upp när jag väljer plugin. Där verkar det mesta vara ok.

Provade att köra testpluginet som funnits länge och då kam jag köra

något har jag gjort fel , men vad ??

Postat: 2017 jan 22 7:02 pm
av Anders Alm
Bara jag som e på denna sida :) finns säkert 40 sträckor att ladda ner. Man blir länkad till en sida och det tar en jäkla tid att ladda ner. Man förstår ej vad som står där och ska man ladda ner fortare kostar det pengar och man måste logga in. Tips på annan sida ?

Postat: 2017 jan 24 7:18 am
av Anders Alm
Ha HA , hittade ju sträckorna här på sidan , TAck Erik o Tony

Postat: 2017 jan 25 7:45 am
av Anders Alm
Hmm , har ju tillkommit ett antal sträckor , så lägg gärna upp dom här.

Postat: 2017 jan 29 8:06 pm
av Anders Alm
Känns som man skriver till sig själv hela tiden , har fått spelet att funka , men känslan infinner sig ej. Känslan i ratten ej 100 , får ej till någon bra setup , bilen går bara rakt fram i kurvorna. en annan konstig grej är , får jag stopp på bilen måste jag lägga den i friläge så bilen varvar igen , sen lägger jag i ettan o kör ?? Vet att man kunde sno setuper från tjeck sidan , men nu hittar jag ej dom. Hur gjorde man ? Måste ha en setup som jag vet funkar , och sen bygga själv på den. Är det verkligen igen som kör längre ?

Postat: 2017 feb 05 6:16 pm
av Hasse Onkamo
Anders Alm skrev:Känns som man skriver till sig själv hela tiden , har fått spelet att funka , men känslan infinner sig ej. Känslan i ratten ej 100 , får ej till någon bra setup , bilen går bara rakt fram i kurvorna. en annan konstig grej är , får jag stopp på bilen måste jag lägga den i friläge så bilen varvar igen , sen lägger jag i ettan o kör ?? Vet att man kunde sno setuper från tjeck sidan , men nu hittar jag ej dom. Hur gjorde man ? Måste ha en setup som jag vet funkar , och sen bygga själv på den. Är det verkligen igen som kör längre ?
Ja brukar titta in här då o då, för att se om det händer nåt. Drömmer tillbaka till storhets tiderna ibland o blir lite nostalgisk :D

Postat: 2017 sep 18 7:09 am
av Tonycrona
Anders är du medlem i facebook grupperna?
Det finns ju flera olika "Aktiva rbr" så prova någon annan, om den ena strular för dig. Jag har alla 5. Alla fungerar olika :P